ELKE ZONDAG OPEN VAN 13u30 TOT 18u
Blog: Velvet

HOE VELVET HET BEST COMBINERENJe kan het zo gek niet bedenken of het bestaat in velvet.
Van kussens, poefjes, eetkamerstoelen, fauteuils tot sofa's.
Van klein tot groot dus, alles past in velvet. 
En hoe ver jij wilt meegaan in die trend, dat kan je dus perfect zelf sturen. 

Bovendien past deze trend perfect in verschillende soorten interieurs! Combineer een velvet sofa met zwarte pootjes en een zwarte metalen stoere kast en je industriëel interieur is meteen een feit. Of ga je liever voor gouden pootjes, een lichtroze stof en een marmeren bijzettafel? Dan waan je je meteen in old glam Hollywood!

30 resultaten

Onze top 5 items in velvet!

 1. Sofas 

Een velvet sofa is meteen de ideale eyecather in je woonkamer. Je kan het combineren met zachter stoffen en gouden items om het helemaal girlie te maken, of juist met stoere items en donkere kleuren voor een stoere look. Een velvet sofa past dan ook in enorm veel interieurs. 

 2. Eetkamerstoelen

Heb je een beetje schrik om de stap te zetten naar een grote sofa in velours? Dan kunnen eetkamerstoelen meteen een mooie oplossing zijn. En ze zitten heerlijk! Je kan gaan voor stoelen in dezelfde zachte kleur voor een mooi geheel, of juist voor stoelen in verschillende tinten en materialen om het allemaal wat hipper en moderner te maken! 

 3. Fauteuils

Op zoek naar de ideale leeszetel of een extra plaatsje voor je gasten? Met een velours fauteuil heb je al meteen voor een groot deel van de gezelligheid gezorgd! En dankzij de geweldige stof waan je je in je eigen wolkje. Laat het wegdromen maar beginnen! 

 4. Poefjes

Heb je nog een verloren hoekje waar je graag wat sfeer en gezelligheid wilt brengen? Dan is een velvet poefje het van het! Bovendien kan je het gemakkelijk mee rond je livingtafel brengen wanneer je te weinig plaats hebt om al je gasten te ontvangen. Dubbele winst dus!

5. Kussens

En last but not least... Kussens, kussens, kussens! In alle kleuren en maten. Combineer je velours kussens met tal van andere stoffen, en je krijgt meteen een super gezellig geheel!

Nieuwsbrief