Slapen

Een droom van een slaapkamer...

Een droom van een slaapkamer.  Dat wilt toch iedereen. Het is dé plaats om helemaal tot rust te komen. Dé plaats die dus wel een extraatje verdient. 

Kom bij ons gerust alle mogelijkheden ontdekken, van slaapkamers, tot boxsprings tot gewone bedden. In onze Sleep Experience Center vind je zonder twijfel de matras die het beste bij je past. 

Sleep tight

Hoe ziet jouw ideale bed eruit? Moeilijke vraag. Wil je immers 
wakker worden in een zacht bed dat zich helemaal om je lichaam
vormt? Of ben je voorstaander van juist wat harder te liggen? En dan in een stevige boxspring of persoonlijk samenstellen van bedframe en matras? 

Met onze ruime slaapafdeling zijn we d
e specialist in slaapcomfort en bieden we voor uiteenlopende slapers een droom van een aanbod.

Droomslaapkamer al in gedachten of nog geen idee? Kom zeker eens 
langs bij YGO en laat je verrassen door het erg uitgebreid assortiment bedden, boxsprings, compacte kledingkasten, bedtextiel en leuke accessoires om van je slaapkamer de gezelligste plek in je huis te maken!

Een echte kinderdroom

Ook voor de (aller)kleinsten hebben we juist wat ze nodig hebben. Een leuke, fijne, gezellige kinderkamer, waar ze helemaal tot rust kunnen komen. Een plaatsje waar ze trots op kunnen zijn, en waar ze, samen met mama of papa, nog van die laatste momentjes genieten voor het slapengaan.

En een kinderkamer is uiteraard pas een échte kinderkamer met de juiste decoratie! Van slingers tot kussens tot nachtlampjes, kom vooral zelf jouw stijl en de stijl van je kleintje ontdekken bij YGO Interieur & Accessoires!

Een greep uit ons assortiment


Inspiratie


Nieuwsbrief