Woonaccessoires

IT'S ALL IN THE DETAILS...

Decoratie zorgt voor dat puntje op de i in elke mooie woning. Sfeer, gezelligheid, mooie accentkleuren, alles komt samen dankzij decoratie. Dat begrijpen we bij YGO maar al te goed...

Ontdek nu alle laatste trends op onze enorme decoratieafdeling op de gelijkvloers bij YGO!

Een greep uit ons assortimentFinishing touch

Wat is er leuker dan het inrichten van je woning, toch? Nadat je met de uiterste zorg jouw meubels hebt uitgekozen, ga je voor die finishing touch. Die puntjes op de i zetten doe je met woonaccessoires. Op onze gelijkvloers in de shoppingafdeling en op de tweede verdieping bij Pronto Wonen vind je honderden woonaccessoires: ornamenten, tapijten, bad- & bedlinnen, fotokaders,...

Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het. De verschillende inspiratiecorners doorheen onze winkel geven je een goed beeld met welk item je jouw ideale interieur compleet maakt.

Na verloop van tijd kan het zijn dat je wat uitgekeken bent op jouw interieur. Jouw smaak is veranderd, wat nu? Geen nood. Met enkele nieuwe woonaccessoires blaas je in 1-2-3 jouw interieur nieuw leven in. In een winkel met zoveel prachtigs snappen we maar al te goed dat je alles wil kopen. Toch wil je overdaad in je eigen woning vermijden. Kijk er daarom eens goed in rond. Waar mist er ergens die 10 voor sfeer of gezelligheid? Waar merk je dat je er helemaal niet of niet te lang wil blijven? Map dit en zo kan je de accessoires inslaan die je nodig hebt. Voor de prijs hoef je het bij ons zeker niet te laten. Wij staan gekend voor de laatste trends aan de scherpste prijzen!

Inspiratie


Laat je verrassen en inspireren door de woonaccessoires in ons assortiment. We geven je hier alvast een greep uit onze collectie. In onze winkel hebben we maar liefst 10 afdelingen rond de accessoires gebouwd!

Nog meer inspiratie

Volg ons op Facebook, Instagram en Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Op regelmatige basis inspireren we je met de nieuwste woonideeën, tips & tricks en houden we je op de hoogte van acties en evenementen.

Nieuwsbrief