ELKE ZONDAG OPEN VAN 13u30 TOT 18u
Levering

Levering in België met drempelservice

Je aankoop laten leveren? Dat kan! Onze professionele logistieke partner brengt jouw meubelen met plezier tot de eerste ruimte na de voordeur. Samen bespreken we de dag van levering en de situatie van je woning zodat iedereen goed voorbereid is.

  • Gelijkvloers = €95
  • 1ste tem 5de verdieping: €95 + €100
  • 6de tem 10e verdieping: €95 + € 150
  • Treklift: €95 + €175
  • Opbouwlift: €95 + €200

Drempelservice houdt in dat we de goederen volledig verpakt leveren en dat we niet uitpakken en/of plaatsen. Bovendien nemen we ook geen oude meubelen terug, aangezien onze vrachtwagens optimaal gevuld zijn om zoveel mogelijk mensen van een levering te voorzien. 

BELANGRIJK! Om je levering te kunnen garanderen, moet je als klant een parkeerverbod aanvragen bij jouw gemeente voor de afgesproken dag van levering. Als de vrachtwagen niet reglementair kan parkeren of we hebben geen vrije toegang tot de ruimte (deuropening,...), kan de levering niet doorgaan en moet er een tweede levering worden geregeld, met extra kosten als gevolg. En dat wilt toch niemand ;-).

Levering & plaatsing

Je handen helemaal niet vuilmaken? Dat kan natuurlijk ook! Wij brengen je in contact met een professionele meubelmonteur die samen met jou afspreekt wanneer de plaatsing zal gebeuren en welke kosten hieraan verbonden zijn. Alle verdere afspraken gebeuren via hem.

Zelf afhalen 

Liever zelf afhalen? Dat kan ook. Da's afrekenen aan de kassa, ophalen aan ons afhaalmagazijn en weg ermee! Zo simpel kunnen dingen zijn. Ook voor bestellingen die later worden geleverd, kan je gewoon kiezen om je aankoop op te halen, wanneer deze is toegekomen. Wij sturen je dan een SMS’je wanneer je bestelling is toegekomen. Zelf geen ruime wagen voorhanden? Huur dan onze YGO-camionette of lichte vrachtwagen (beiden Rijbewijs B).
Nieuwsbrief