Cadeaubonnen

GEGARANDEERD SUCCES

Met de YGO Interieur & Accessoires cadeaubon heb je meteen het ultieme cadeau voor iedereen die van interieur en decoratie houdt. Met meer dan 12.000m² aan woon-, slaap- én shoppingafdeling is er voor elk wat wils! Dus.. in plaats van een plant of een bos bloemen of het zoveelste cadeautje dat in de kast belandt, kan je vanaf nu eindelijk iets geven waar iedereen iets aan heeft!


Cadeaubon aanvragen

Moederdag, Valentijn, net verhuisd of eerder met Kerst of nieuw, de YGO Interieur & Accessoires cadeaubon is ideaal voor elk moment! En doordat je hem zowel in de winkel als online kan kopen, heb je zo een cadeaubon in huis. Je hoeft enkel nog je eigen boodschap te noteren, en voilà… Wedden dat je staat te popelen staat om dit cadeautje af te geven?

Bestel je YGO Interieur & Accessoires cadeaubon via cadeaubonnen@ygo.be met vermelding van bedrag en verzendwijze (via post of e-mail). Wij zorgen voor het nodige! Na ontvangst van de betaling sturen wij je de bon per post of e-mail door. 

Kleine tip: alle aanvragen worden op dit moment nog manueel opgevolgd. Om zeker te zijn dat je je cadeaubon tijdig kan afgeven, vragen we rekening te houden met een 2 à 3-tal dagen verwerking alvorens je je cadeaubon ontvangt! Mocht je toch een dringende vraag hebben, neem zeker contact met ons op, we helpen je graag verder!

Nieuwsbrief