ELKE ZONDAG OPEN VAN 13u30 TOT 18u!

Drinkfontein CHAZZ 3L Wit

Ontdek de ultieme drinkervaring voor je geliefde huisdieren met de Waterfontein CHAZZ! Gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal, biedt deze waterdispenser een veilige en betrouwbare drinkuitrusting voor kleine en middelgrote dieren. De ingebouwde koolstoffilter reinigt en verzacht continu hard leidingwater, waardoor haren en verontreinigingen betrouwbaar worden gefilterd.

Met zijn ultralichte pomp en automatische uitschakelingstechnologie is de Chazz fontein een toonbeeld van stilte (≤ 30 dB) en duurzaamheid. Geniet van een vredige omgeving voor jou en je huisdier, terwijl de fontein automatisch wordt uitgeschakeld bij watertekort.

Met deze drinkfontein kan je kiezen op welke manier je het water laat stromen, maar alles is erop gericht om de aandacht van je kat of je hond te vestigen op voldoende te drinken. Voorkom urineweg- en nierziekten door stilstaand water te vermijden, terwijl de royale capaciteit van 3 liter en het efficiënte koolstoffilter zorgen voor langdurige frisheid.

Demonteer en reinig eenvoudig dankzij het modulaire ontwerp. Het transparante reservoir en circulatiesysteem houden het water hygiënisch en fris. 


Op voorraad

Retourneren tot 14 dagen Verzending binnen België Gratis afhaling in ons afhaalmagazijn -  meer info
Breedte
20.5 cm
Diepte
20.5 cm
Hoogte
16 cm
Meer afmetingen

Gerelateerde producten

Deze producten passen goed samen!

Meer informatie

Afmetingen

Breedte
20.5 cm
Diepte
20.5 cm
Hoogte
16 cm

Details

Montage
n.v.t.
Artikel
Y15350014870

Nieuwsbrief