ZONDAG 28/7 EXTRA VROEG OPEN VAN 10U TOT 18U
Hoeksalons

Hoeksalon NOLAN Longchair Rechts Dove Grey

Bezoek andere uitvoering
in showroom

Product niet meer beschikbaar

Ontdek het hoeksalon NOLAN, een veelzijdige en comfortabele toevoeging aan jouw woonruimte. Met zijn royale afmetingen van 287 cm breed, 110 cm diep en 238 cm lang biedt dit hoeksalon voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten met vrienden en familie.

Het hoeksalon NOLAN wordt geleverd in een elegante Dove Grey kleur, maar biedt ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende modules, stofgroepen en kleuren, zodat je het perfect kunt afstemmen op jouw persoonlijke smaak en interieur.

Geniet van ultiem comfort met de optie tot elektrisch relaxen, waardoor je met één druk op de knop de ideale positie kunt vinden om te ontspannen. Bovendien zijn de hoofdsteunen van het hoeksalon NOLAN manueel verstelbaar, waardoor je altijd de juiste ondersteuning kunt vinden voor jouw nek en hoofd.

Met de longchair aan de rechterkant biedt het hoeksalon NOLAN een uitnodigende plek om te loungen en tot rust te komen. Upgrade jouw woonruimte met dit veelzijdige en stijlvolle hoeksalon en creëer de perfecte omgeving voor ontspanning en gezelligheid.

Breedte
287 cm
Diepte
110 cm
Lengte
238 cm
Hoogte
99 cm
Gewicht
150 kg
Meer afmetingen

Meer informatie

Afmetingen

Breedte
287 cm
Diepte
110 cm
Lengte
238 cm
Hoogte
99 cm
Gewicht
150 kg

Details

Variant
Grijs
Materiaal
Microleder
Montage
Voorgemonteerd (in verpakking)
Artikel
Y12100004831

Nieuwsbrief