Shop-in-shop Pronto Wonen

YGO pakt uit met een primeur: het succesvolle Nederlandse woonconcept Pronto Wonen komt naar België, meer bepaald naar YGO in Lier!

Deze shop-in-shop pakt uit met een origineel en eigentijds woonassortiment. Net als jij is Pronto Wonen altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider.

Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. De meeste zitmeubels zijn via onze winkels qua maat, samenstelling, bekleding en zitcomfort naar wens samen te stellen. Uiteraard staan we je bij met deskundige raad en daad.

Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kun je altijd heel gezellig aan tafel.

Wat dacht je van ons regelmatig wisselend assortiment woonaccessoires. Hiermee breng je elk seizoen jouw huis in de juiste woonsfeer. Maar ook voor een uniek en eigentijds assortiment van verlichting, hockers en sierkussens is Pronto Wonen jouw adres.

Bekijk hier de volledige Pronto Wonen collectie!

 

Laat je inspireren

Neem je Pronto aankoop meteen mee

Graag snel genieten van je aankoop? Net zoals bij de overige afdelingen van YGO, is een groot gedeelte van het Pronto Wonen assortiment binnen zeer korte tijd of zelfs uit voorraad leverbaar. En de prijs? Daar hoef je niet over te onderhandelen, dat hebben wij al voor je gedaan, Pronto prijzen zijn ook gebaseerd op zelf meenemen.

LAAT JE OOK VERRASSEN EN INSPIREREN DOOR HET AANBOD VAN PRONTO WONEN BIJ YGO!

plattegrond Ygo

Je vindt de Pronto Wonen afdeling op de tweede verdieping.

Contacteer

Vragen over het aanbod van Pronto? Kom langs en stel je vraag aan één van de interieuradviseurs binnen de Pronto afdeling of stuur een mailtje naar pronto-lier@ygo.be.