MEER DAN EEN BED

Een slaapkamer is meer dan een bed. Het is de op zich al fantastische zoektocht naar jouw ideale matras. Kiezen, kijken en meenemen, en ervoor zorgen dat je jouw matras hebt gevonden, voor jouw noden. En dan kan je je helemaal laten gaan tussen ons groot assortiment kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, en zoveel meer. Met als kers op de taart de nodige decoratie om van jouw slaapkamer "a little piece of heaven" te maken...

Slapen, meer dan een bed alleen


Een ongezellige slaapkamer? Weg ermee! Rust is een slaapkamer is enorm belangrijk, en dat zit 'm in de kleinste details. Van het juiste kussen, tot een correcte beschermhoes en zachte lakens. En vergeet zeker de decoratie niet ;-)

Product Info
Persoonlijke Gegevens
Productinformatie
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Inspiratie


Bij YGO volgen we steeds de laatste woontrends. De typen verlichting die we aanbieden lopen erg uiteen. In onze collectie vind je alles om je volledige slaapkamer in te richten. Van een volledige slaapkamer, tot dekbedden, kussens, dekbedovertrekken voor jong en oud, bedbeschermers tot onderlakens voor elk type matras. Voor ieder interieur wat wils.

Neem zelf al gerust een kijkje met een greep uit onze collectie: 

Nieuwsbrief