SPOTLIGHTS PLEASE!

Dankzij de fijne vormgeving van de spot, kan deze volledig ingaan in je interieur en toch een wereld van verschil maken. Of je nu kiest voor een inbouw- of een opbouwspot, beiden kunnen volledig naadloos in je interieur geïntegreerd worden.

Een spot voor elke ruimte....

Voordelen van de spot? Ze kunnen zowel in natte ruimtes als in leefruimtes gebruikt worden, wat hen heel makkelijk inzetbaar maakt. Bovendien werken heel veel spots tegenwoordig met LED-verlichting, die tot 70% minder verbruiken als halogeenspots én die veel langer meegaan als een traditionele spot. En door het plaatsen van een dimmer, kan je zorgen voor heel wat extra sfeer, zonder extra kabels te moeten trekken. Gewoon eens kijken tussen ons assortiment spots die dimbaar zijn :-). 

Warm of koud licht?

Tegenwoordig is het kiezen van de juiste kleur van een LED-lamp één van de belangrijkste beslissingen bij het kopen van een spot. LED-lampen kunnen net zo sfeervol zijn als traditionele hanglampen, dankzij het kiezen van het juiste Kelvin niveau. Hoe lager de Kelvin-waarde, hoe warmer het licht. Zo komt 2800 Kelvin overeen met ongeveer een gloeilamp en 5500 Kelvin met standaard daglicht wit.

Product Info
Persoonlijke Gegevens
Productinformatie
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *

Nieuwsbrief