DIGITAL MARKETEER

Als Digital Marketeer ben je een echte trendwatcher rond alles wat met digitale marketing te maken heeft. AB-testing is je tweede natuur en als rasechte analytische denker krijg je een kick van de perfecte online campagne! Zitten SEA en SEO in je DNA? Hou je van goede content en heb je een oog voor conversie-optimalisatie? Ben je een teamspeler en gepassioneerd door e-commerce? Dan zijn wij bij YGO Interieur & Accessoires en Meubelen GOVA op zoek naar jou!


Als Digital Marketeer leef je in het hart van Google: Google Analytics, Google Ads, Google Tag Manager, Google Search Console, Looker Studio... Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van CX en weet waar je moet zijn om op de hoogte te blijven. En door alle tools te gebruiken die in jouw lade verborgen zitten, zoals Google Ads campagnes en Social Advertising, geef je onze performance marketing een stevige boost. Om bijkomende inzichten te verwerven, zet je custom tracking op in Google Tag Manager en gebruik je extra tools zoals o.a. Hotjar, Google Search Console en Google Optimize (A/B-testing).

Wat doe je?

Je werkt in het overkoepelende marketing team voor zowel YGO als GOVA Je werkt dagelijks aan een optimalisatie van onze webshops Je analyseert en optimaliseert het conversieproces Je zet analyses om in visuele dashboards zodat ook de gewone mensen begrijpen waar je graag naar toe wilt Je zet je helemaal in om onze online campagnes optimaal te laten renderen met een maximum aan resultaat

Wie ben je?

  • Je hebt een bachelor diploma en hebt minimum 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent pro-actief, zelfstandig, klant-, resultaat- én kwaliteitsgericht.
  • Je bent flexibel en houdt van een uitdaging
  • Je bent data driven en zoekt naar non-stop verbetering
  • Je bent proactief, leergierig en mee met de laatste trends
  • Je bent geïnteresseerd in interieur en durft zelf al eens een interieurblad open te slaan

Wie zijn wij?

Je komt terecht bij het overkoepelend Marketing Team van YGO Interieur & Accessoires en Meubelen GOVA. Beide enseignes hebben hun eigen tone of voice waardoor jouw job extra interessant wordt.

Wat bieden wij?

  • Je kan met onze groeiende onderneming mee-evolueren en het verder vorm geven
  • Je komt terecht in een gezellig team en een familiale sfeer.
  • Marktconform salaris en extralegale voordelen, afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Een afwisselende job waar je heel veel kan leren en vooral doen!

Herken je jezelf in bovenstaande vacature? Kom ons team dan versterken en maak deel uit van het nieuwste woonwinkelconcept in Lier! Stuur je CV met foto en motivatiebrief naar jobs@ygo.be.

Nieuwsbrief